"Walau macam mana celakanya kehidupan itu, ia tetap kehidupan"

21.3.11

otak lemau lah tu ,

Manis berkata kata , memang semua orang dengar suka baca taksub bagai . kalau manis kau berkata kata guna ayat ciplak baik tak payah . malas aku nak bermuqadimah , straight to the point . aku rembat pasti kene , kau terasa , padan muka . memang aku tahu semua orang suka bila diri itu di puja puja , sampai orang meng-like semua post belog kau , pasti ? kalau guna ayat orang untuk di puja puja buat apa ? Cuba bayangkan kalau semua blogger copy and paste , semua benda sama , memang teruk la , naik jelak lah semua readers . Sah otak kau lemau , baik kau tutup otak kau guna tupperware mak aku , dia baru beli semalam , gerenti tak lemau .